Skip to content

Lichtreclame

Lichtreclame
Ontdek hoe wij jouw bedrijf in de spotlights kunnen plaatsen. 
Met lichtreclame laat je onmiddellijk zien waar je zit, ook wanneer het donker of schemerig is. Het is dé ideale vorm van gevelreclame om jouw bedrijf of winkel te laten stralen. Lichtreclame valt veel meer op dan onverlichte reclame. Het vergroot de zichtbaarheid, zorgt voor een professionele uitstraling en geeft jouw gebouw dat tikkeltje extra. 
Wij werken niet met standaardmaten, maar werken alles uit op maat van jouw gebouw en naar jouw specifieke wensen.

LED LETTERS

We vervaardigen LED letters in uiteenlopende materialen zoals aluminium, rvs of kunststof. Gaat jouw voorkeur uit naar verlichte doosletters, dan krijg je bij ons de keuze tussen directe of indirecte verlichting, in LED of neonlicht.
Opteer je liever voor onverlichte doosletters, dan kunnen we die produceren in diverse kleuren, afmetingen en materialen (ook in folie). Onze letters zijn bovendien direct of indirect te monteren met afstandshouders, waardoor het effect voor een extra diepte zorgt.

Lichtbak

Een lichtkast is een andere manier om jouw zaak visueel te laten schitteren. Licht trekt onmiddellijk de aandacht waaroor jouw bedrijf in één oogopslag gezien wordt. Reclame voeren aan de hand van een lichtbak is een zeer doeltreffende manier.

De lichtbak in haar eenvoudigste vorm wordt enkelzijdig tegen de gevel gemonteerd. De dubbelzijdige vorm wordt met een ankerpunt aan de gevel bevestigd, met als voordeel dat deze langs twee zijden als lichtreclame functioneert.

Energievriendelijk stralen kan door te kiezen voor LED lichtbakken.